У четвер, 27 лютого, в Україні прогнозується волога і дощова погода. На Заході країни можливий мокрий сніг. При цьому сонячно буде лише в Донецькій, Луганській і Запорізькій областях.

Найтепліше буде на Сході та Півдні України, а також у більшості центральних областей, крім Вінницької області. Вдень температура підніметься до +10 +15 градусів. На решті території – +4 +8 градусів.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Так, в більшості областей країни буде помірний, західний і південно-західний вітер. Опади пройдуть з Заходу на Схід. А в західних областях і на Півночі вранці та вдень можливий дощ, увечері стане ясно.

У Києві в четвер дощитиме і буде сиро. Температура повітря вдень знизиться до +6 градусів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Черговий циклон на ім`я Zehra у четвер пересунеться з Данії на Балтику і потягне за собою своїх родичів, атмосферні...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 26 februari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

27 лютого вшановується пам'ять святого рівноапостольного Кирила. У минулі часи помітили, що хороша погода на Кирила говорить про те, що незабаром напевно вдарять міцні морози.

погода 27 лютого, скріншот з Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, синоптики розповіли, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що на початку березня варто очікувати опадів, а з середини першої декади місяця очікується сильний вітер.