У середу ввечері, 26 лютого, в Києві на Троєщині, де раніше горів ринок, спалахнула масштабна пожежа. Густий і їдкий дим огорнув весь житловий масив.

В Киеве Троещину окутал дым: что горит В среду, 26 февраля, в Деснянском районе Киева произошел масштабный пожар. Предварительно, на территории гаражного кооператива по адресу улица Электротехническая, 74 горят пластиковая тара и поддоны. Сообщение о происшествии поступило на линии экстренных служб в 19:03 На этой же территории находится СТО. Густой и едкий дым уже успел окутать буквально всю Троещину. На данный момент общая площадь пожара неизвестна. Также нет информации о жертвах и пострадавших. На месте работают спасатели и правоохранители, дежурят медики. Детали случившегося станут известны позже. @kiev.informator.ua

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Woensdag 26 februari 2020

Попередньо, на території гаражного кооперативу в районі вулиць Закревського і Електротехнічной горять чотири вантажні автомобілі.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Вогонь поширюється дуже швидко, а густий і їдкий дим уже встиг огорнути більшу частину житлового масиву.

На цій же території розташований СТО. Загальна площа пожежі невідома. Також немає інформації про жертв і постраждалих.

Масштабна пожежа на Троєщині
Масштабна пожежа на Троєщині

Станом на 19:42 пожежу локалізували, ліквідацію поки не передають. Загальна площа пожежі становить 100 квадратних метрів. На місці працюють близько 20 рятувальників і 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки. Жертв і постраждалих, на щастя, немає.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Антарктиді сніг став червоного кольору, чим загрожує природна аномалія