У мережі з'явилося відео з протестів у Нових Санжарах на Полтавщині, куди привезли евакуйованих з китайського Уханя. На кадрах можна помітити, хто і як кидав каміння в автобуси з українцями та іноземцями. Через страх заразитися коронавірусом місцеві жителі почали виходити на вулиці міста.

Відповідний ролик розмістив Telegram-канал журналіста Андрія Павловського. За словами автора відео, все, що можна побачити, відбувається не у Нових Санжарах, а в декількох кілометрах від міста.

протести в Нових Санжарах
протести в Нових Санжарах

Наголошується, що кидали каміння в автобуси, не чоловіки, а жінки, які були агресивно налаштовані і вживали нецезурную лексику.

"Виявляється, що це були жінки. На відео чітко видно, як жінки беруть до рук каміння і кидають у бік автобусів з евакуйованими людьми. Дуже сподіваємося, що злісних самок скоро затримають", - йдеться в повідомленні PavlovskyNews.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

скріншот з Telegram

Відео на якому кидають камені в автобуси з евакуйованими:

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, після протестів у Нових Санжарах з 21 по 25 лютого було складено 15 адміністративних протоколів, 6 з яких у ставленні людей у стані алкогольного сп'яніння.

Як повідомляв портал Знай.uа, ворожий прийом у Нових Санжарах засмутив евакуйованих українців, які навіть подумати не могли, що в них полетять камені.

Також портал Знай.uа писав, що 6 березня за умови відсутності симптомів коронавіруса всі евакуйовані зможуть покинути санаторій у Нових Санжарах.