Відомий український синоптик Наталія Діденко поділилася свіженьким прогнозом погоди на п'ятницю, 28 лютого, та попередила українців, де "розгуляється" страшний циклон.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній Facebook-сторінці.

Відтак, за її словами, українцям у п'ятницю варто бути вкрай обережними та тепло одягатися, адже потужний циклон накриє Лівобережну Україну та наробить чимало лиха.

"Найближчої ночі циклон розташується над Лівобережною Україною і тому дощі та мокрий сніг очікуються у центральних областях (окрім Вінниччини), у південній частині та на Сході. Опади супроводжуватимуться сильним вітром. Вдень циклон залишить нашу територію, опади потягнуться за ним на північний схід, лише незначна волога ще втримається у східних областях та торкнеться Сумщини", - написала вона.

Скріншот допису
Скріншот допису

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Окрім цього, за її словами, на тій території України, де не буде циклону, триматиметься переважатиме суха погода та буде навіть світити сонце, щоправда, на Закарпатті буде дощ.

"Проте вже вдень у п`ятницю із південного заходу підійде чергова порція опадів і на Заході України очікується мокрий сніг, у Карпатах може бути сильніший. Отже, вдень без опадів буде на Півночі та у більшості центральних областей, а також Південь звільниться від вологих хмар. Температура повітря в Україні протягом дня 28-го лютого коливатиметься в межах +3+8 градусів, у західних областях буде холодніше, максимально лише 0+4 градуси", - стверджує синоптик.

Скріншот допису
Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua в Україні почала поширюватися нова група смерті, як раніше був Синій кит. Суїцидальна гра родом з Росії вже полює на життя підлітків. Кураторів дуже складно відстежити.

Також Знай.ua писав, Нафтогаз порадував українців хорошими новинами, стало відомо, скільки будемо платити за газ за лютий. Також прес-служба розповіла, чому тепер ціна буде такою.

Нагадаємо, глобальне потепління вже зачіпає весь світ, але скоро візьметься і за Україну. Деякі міста можуть зовсім піти під воду. Стало відомо, кому варто вже починати будувати ковчег для цього "біблійного потопу".