Одну громадянку України з круїзного лайнера Diamond Princess, який 14 днів перебував на карантині в порту Японії через коронавірус, лікарі змогли вилікувати і виписали з лікарні.

Про це повідомив директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ Сергій Погорельцев "Укринформу".

"27 лютого одна громадянка України була виписана з лікарні і перевезена в готель. Посольство України в Японії надає нашій співвітчизниці необхідне сприяння. Решта троє громадян України продовжують перебувати в медичних установах. Дата їх виписки поки невідома", - зазначив Погорільців.

лайнер Diamond Princess, фото Getty Images
лайнер Diamond Princess, фото Getty Images

За його словами, стан ще трьох українців, у яких виявили коронавірус на борту круїзного лайнера Diamond Princess, помітно поліпшується.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 26 лютого у ще двох українців, які являютявляющихся членами екіпажу круїзного лайнера Diamond Princess, виявили китайський коронавірус.

Як повідомляв портал Знай.иа, українські заробітчани показали, що зараз коїться в Італії.

Також портал Знай.иа писав, що 24 з 25 українців, які працюють на круїзному лайнері Diamond Princess, не хочуть, щоб їх евакуювали в Україну.