Влада Сполучених Штатів Америки заявила, що не буде евакуювати своїх громадян з зараженого коронавірусом океанічного лайнера Diamond Princess, який зараз стоїть на карантині у берегів Японії.

Про це повідомляє японський телеканал NHK.

У США відмовилися від пропозиції Японської сторони організувати евакуацію з човна Diamond Princess. Своє рішення влада пояснює високим ризиком поширення коронавірусу і інфікування інших при транспортуванні людей.

Наразі на кораблі перебуває 330 громадян США.

Лайнер Diamond Princess, фото: CNN
Лайнер Diamond Princess, фото: CNN

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Diamond Princess, на якому також знаходяться українці-члени екіпажу, перебуватиме на карантині до 3 березня. Після цього усіх пасажирів протестують на коронавірус, з особливою ретельністю перевірять тих, хто мав підвищену температуру під час перебування на лайнері.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українців з коронавірусом спіткало найстрашніше лихо на лайнері Diamond Princess.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на охопленому коронавірусом лайнері Diamond Princess біда, постраждали пасажири.

Також "Знай.ua" писав, що лайнер Diamond Princess не сумує навіть у смертельній ситуації, в мережі з'явилося танцювальне відео екіпажу.