З'явилася інформація, що члени екіпажу круїзного лайнера під назвою Diamond Princess, який перебуває на карантині біля японського порту Йокогама, зняли танцювальне відео для того, щоб підняти настрій на судні. Відповідне відео розмістили працівники кухні на сторінці в соціальній мережі Twitter.

"Всі знають, що ми через коронавірус зіткнулися з кризою на Diamond Princess, але нам все-таки вдалося посміятися і потанцювати. Щоб наші сім'ї та друзі знали, що з нами тут все гаразд, і ми будемо разом, коли закінчиться карантин", - підписав кухар судна.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Слід зазначити, що Diamond Princess перебуває на карантині біля японського порту Йокогами з 3 лютого. Менш ніж за тиждень він перетворився в черговий осередок займання нового коронавіруса з Китаю. На даний момент мінімум 218 пасажирів інфіковані.

Лайнер, який є власністю компанії Carnival Corporation, відправився в двотижневий круїз ще 21 січня. Він відплив з японського міста Йокогама і зупинявся у низці портів Японії, В'єтнаму, Тайваню та Гонконгу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що круїзний лайнер Diamond Princess перетворюється на корабель смерті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські підручники масово пропонують створити власну епідемію на подобі коронавірус.

Також "Знай.ua" писав, що заразитися коронавірусом нового типу при несприятливому сценарії можуть до двох третин населення Землі.