Круїзний лайнер втратив управління при заході в Венецію і врізався в причал і в туристичний теплохід. Про це повідомляє ANSA в неділю, 2 червня.

Круїзний лайнер Opera судноплавной компанії MSC прямував до пристані Сан-Базіліо і на етапі швартування врізався кормової стороною в прогулянковий теплохід Michelangelo.

Дві людини отримали легкі травми на теплоході, ще двоє були доставлені в лікарню для обстеження. Національність постраждалих туристів невідомі.

Аварія, ймовірно, сталася після того, як обірвався трос, використовуваний для зв'язку круїзних суден з буксирами, які заводять їх у міські канали.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лайнер не міг зупинитися із-за сильних течій, направлявших його до пристані. Opera, побудована 15 років тому, зареєстрована в Панамі і вміщує 2679 пасажирів.

Нагадаємо, у Києві затримали 40 осіб, які намагалися штурмувати управління поліції.

Раніше "Знай.uа" писав, що озброєні бандити атакували обмінний пункт в Києві: винесли тисячі доларів.

Раніше портал Знай.uа писав, що винахідливі автозлодії придумали хитру схему для пограбування довірливих власників автомобілів.