Вранці у п'ятницю, 20 грудня, два величезних круїзних лайнера зіткнулися в мексиканському порту острова Косумель. Про це повідомляє Reuters.

Зіткнення круїзних лайнерів

В результаті зіткнення була зруйнована корми лайнера під назвою Carnival Glory круїзної компанії Carnival Corporation. На борту обох судів перебувало 19,5 тисячі осіб.

Інформація про потерпілих на цих суднах не надходила.

Також місцева влада почала розслідування.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Круїзний лайнер

Слід зазначити, що момент зіткнення лайнерів зняли пасажири з третього судна. На цьому відео видно, що зіткнення відбулося при сильному вітрі.

Круїзний лайнер

Нагадаємо, що корабель New Leo, на борту якого були 14 українців, потрапив у шторм в Егейському морі біля Греції.

Як повідомляв портал Знай.ua, надзвичайний випадок стався в Мурманську. Там загорівся багатостраждальний крейсер "Адмірал Кузнєцов", який в народі має назву "Ганьба Путіна".

Також портал Знай.ua писав, що крейсер "Адмірал Кузнєцов" загорівся в доці в Мурманську. Відомо, що судно знаходиться на ремонті. Повідомляється про поранених в результаті небезпечного пожежі на знаменитому крейсері.