Мережа магазинів "Лоток" оскандалилася поганою якістю продуктів. На цей раз скарга надійшла від колишнього співробітника і покупця. Про це він повідомив на сайті Otzyv.ua.

Так, за його словами, співробітники магазину маринують протухле м'ясо і продають прострочені товари. Також у "Лотку" присутня антисанітарія.

Магазин, pxhere

"Лоток маринують протухлі крила, смажать і продають!! Булки на ніч брудними руками кладуть в кульки вранці продають. Піцу і сендвічі прострочені продають! Лоток –самі гнилі магазини", - поскаржився покупець.

Також він зазначив некомпетентність керівництва і безсовісність працівників.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Кончене керівництво. Персонал половина нелегали, податки за персонал не платять. На зарплатню можуть кинути легко! Санітарних книжок немає в принципі! Персонал курить під вікнами , щоб людям на перших поверхах смерділо. Завідувачі часто крадуть з каси ( те що наотмінюють! ), то що продадуть подарене постачальниками -морозиво ящиками, гроші з каси - недолите людям пиво і вино", - написав колишній співробітник.

Також працівники магазину ухиляються від податків і недостачі списують нібито за покупців-крадіїв.

"Каси дублюючі в кімнаті персоналу, знову таки , щоб не платити податки. Завідувачі відмовляються від фізичної охорони в супермаркеті - абсолютно спеціально, щоб списувати нестачі 2% від обороту (нібито покупці крадуть)", - розповів він.

Однак, знайшовся і незначний плюс.

"Зате терміни перевіряти стали", - зазначив колишній співробітник.

Скарга, скріншот otzyv.ua

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що житель Харкова придбав у магазині борошно місцевого виробництва і знайшов у ньому підозрілий предмет з неприємним запахом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в "Сільпо" разом з кондитеркою українцю подарували хімічний опік.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві невідомий чоловік вчинив дивну крадіжку в магазині, який спеціалізується на дрібній побутовій техніці.