Гончарука застукали в ресторані з Єрмаком

Премьер-міністра України Олексій Гончарук та голова Офісу Президента Андрій Єрмак провели неофіційну зустріч у київському ресторані індійської кухні "Сутра". Про це написав журналіст Крістофер Міллер на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Міллер каже, що не чув деталі розмови, однак припускає, що в бесіді згадувалося ім'я підприємця Ігоря Коломойського.

Також свідкам вдалося зафіксувати на відео, як Гончарук та Єрмак виходять з ресторану.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вакарчука рознесли вщент через "рагульне" звернення до народу

Лідер політичної партії "Голос" та музикант Святослав Вакарчук яскраво зустрів весну. Так, він оприлюднив відповідний романтичне повідомлення на сторінці в Твіттер.

Вакарчук, кадр з відео
Вакарчук, кадр з відео

"прийшла весна прекрасна, многоцвітна, тепла, ясна, ніби дівчина в вінку", - йдеться в повідомленні молодого політика.

Автор статті зовсім не властиво українському політику радіє приходу весни. Такі фрівольності основному дозволяють собі зірки шоу-бізу і моделі, але не політики.

Одіозна ірина Фаріон обізвала українців "хворими" і закликала "скинути" Зеленського

Колишній депутат Верховної ради і одночасно скандальна русофобка Ірина Фаріон висловила свою думку щодо евакуйованих українців з Китаю, яких не хотіли приймати на Львівщині, і заявила, що така дикість суспільства - це наслідок розбрату і відчаю до якого причетний Зеленський.

Про таке вона розповіла в ефірі телеканалу "НТА"

"Люди! Це ніякий не коронавірус, це Зе-вірус. Набагато небезпечніше, ніж будь-яка фізична хвороба. Тому що всі ми нашим тілом рано чи пізно закінчиться світ. Насправді нашу країну захопив Зе-вірус розчарування у самих собі, зневаги до самих себе, розбрату всередині. І поведінка людей, насправді, будь то на Львівщині, чи то на Полтавщині - це відчай людей. Це спосіб захистити себе хоч як-то", - сказала вона.

Українських пенсіонерів неабияк ощасливили — ПФУ збільшив виплати

Пенсійний фонд України 25 лютого завершив фінансування пенсій за лютий 2020 року. Відповідну інформацію оприлюднили на сторінці ПФУ в Facebook. У відомстві повідомили, що на пенсії за лютий направлено 35,9 млрд грн, що дещо більше, ніж у січні — тоді було 35,8 млрд грн.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Крім того, в лютому Пенсійний фонд назвав середній розмір пенсій для різних категорій громадян: за віком – 3064 грн (отримують 75,4% пенсіонерів); по інвалідності – 2641 грн (12,8%); - у разі втрати годувальника – 2916 грн (5,7%); за вислугою років – 4500 грн (5,4%); соціальні пенсії – 1644 грн (0,7%).

У аннексированном Криму інфекційна лікарня прогавила "втеча" коронавіруса

З окупованого путінськими військами Кримського півострова прийшли вельми тривожні новини. Так, у Севастополі суд оголосив у розшук жінку, яка незаконно покинула інфекційну лікарню. Відомо, що дівчина перебувала в лікувальному закладі на карантині для обстеження на новий тип коронавіруса.

Катерина Р. фото: LifeShot
Катерина Р. фото: LifeShot

За словами Пеньківської, у пацієнтки не було лабораторного підтвердження діагнозу "коронавірус", вона "повинна була пройти весь комплекс заходів і провести необхідну кількість лабораторних досліджень".