У мережі з'явилося відео з центру Києва, на якому кілька малолітніх дітей, яким за зовнішнім виглядом немає й 14 років, курять прямо на вулиці, хамлять і загрожують перехожим. На зауваження про куріння діти вели себе агресивно, погрожували зарізати ножем і навіть хизувалися якимось впливовим батьком, який може побити. Про інцидент написав у Facebook Олександр Волков, він зазначив про необхідність зниження віку настання кримінальної відповідальності.

"Побачив у стрічці цей чудовий відеоролик, знятий вчора в Києві, і в черговий раз подумав про те, що питання про зниження віку настання кримінальної відповідальності вже давно назріло. Проблема в тому, що малолітньої гопника (не факт, що йому є хоча б 14), який ходить практично по центру Києва з ножем і загрожує побити і зарізати автора відео, неможливо притягнути до відповідальності", - пише він.

Увидел в ленте этот прекрасный видеоролик, снятый вчера в Киеве, и в очередной раз подумал о том, что вопрос о снижении возраста наступления уголовной ответственности уже давно назрел. Проблема в том, что малолетнего гопника (не факт, что ему есть хотя бы 14), который ходит практически по центру Киева с ножом и угрожает избить и зарезать автора видео, невозможно привлечь к какой-либо ответственности. Как и его малолетних друзей. Административная ответственность, к которой можно привлечь родителей малолетнего гопника, вряд ли на что-то повлияет, с учетом того, что родители, воспитавшие такое быдло, вряд ли чем-то отличаются от своего ребенка. P.S. Было бы неплохо идентифицировать малолеток, а то реально интересно, кем же является отец самого агрессивного пизд*ка, о котором он кричал.

Geplaatst door Alexandr Volkov op Zondag 1 maart 2020

До відповідальності неможливо залучити ні його, ні його друзів. До відповідальності можна притягнути лише батьків "малолітнього гопника", проте автор поста зазначає, що це навряд чи на щось вплине.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

" P. S. Було б непогано ідентифікувати малоліток, а то реально цікаво, ким же є батько самого агресивного пизд*ка, про який він кричав.

Пост Facebook Олександра Волкова, скріншот
Пост Facebook Олександра Волкова, скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вандали понівечили новенький спорткар одного Зеленського, мстилися за....

Як повідомляв Знай. ua, Кличка "віддухопелив" вандала з Алеї Художників і змусив співати, відео помсти.

Також Знай. ua писав, що у Харкові банда малоліток з камінням і матами атакувала паркування.