У понеділок, 2 березня, клієнти державного банку ПриватБанк почали скаржитися на масові збої в додатку Приват24. Зокрема, не проходили платежі онлайн.

У деяких людей спостерігалися проблеми з авторизацією в додатку. Клієнти або чекали завантаження по 5-7 хвилин, або їх просто "викидало" з програми.

Так, у Приватбанку підтвердили, що дійсно були технічні труднощі, проте її постаралися усунути протягом години.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

За цей час у клієнтів спостерігалися не тільки проблеми з авторизацією. Так, час підтвердження платежу часом затягувалося на півгодини. Гроші буквально зависали. Платіж довго висів на обробці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше ПриватБанк завчасно попереджав про нічних збої в роботі системи.

"Ми прагнемо покращити якість обслуговування, тому з 29.02 на 01.03. 01:00 до 07:00 будемо оновлювати процесинг. Планові роботи проведемо вночі, щоб не заподіяти нашим клієнтам істотних незручностей. Радимо завчасно здійснити всі заплановані фінансові операції. Для оплати товарів і послуг офлайн рекомендуємо мати з собою готівку. Вибачаємося за незручності та дякуємо за розуміння", - йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у мережі розкрили підлу схему Приватбанку і показали, як на українців оформляють "вічні" кредити.

Як повідомляв Знай. ua, гроші виманюють гроші прямо біля банкоматів, першими постраждали пенсіонери.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк блокує оплату комуналки через Приват24.