Стурбовані українці масово почали знімати свої готівку в банкоматах Приватбанку, так як поповзли чутки про збільшення лімітів у фінустанові. Але відразу слідом за тим, голова правління Приватбанку Петро Крумханзл поспішив заспокоїти клієнтів - нічого страшного не відбувається, ПБ продовжує роботу в штатному режимі. Банк, за словами Крумханзла, володіє достатньою ліквідністю, і ніяких лімітів на зняття готівки в банкоматах і касах не передбачається.

Він зазначив, що в Приватбанку на сьогоднішній день ліквідність становить майже 100%.

"У нас немає жодних нестандартних ситуацій, у нас немає того, щоб клієнти банку знімали більше, ніж зазвичай. Тому ми плануємо працювати як звичайно. У нас є запаси", - зазначив голова правління банку.

Раніше наш портал повідомляв, що ПриватБанк підловили на черговий "зраді".

Менеджери націоналізованого Приватбанку допомогли російському Сбербанку обікрасти українська держава на півмільярда грн.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Про те, як в Приватбанку допомогли головному банку Кремля повернути 500 млн гривень проблемного кредиту за рахунок держави розповів журналіст Олександр Дубинський.

Нагадаємо, в березні 2017 року санкції терміном на один рік були введені проти п'яти банків з державним російським капіталом - " Ощадбанку ", "Ві-Ес Банк", "Акціонерного комерційного промислово-інвестиційного банку", "ВТБ Банку" та "БМ Банку".

"Зараз спливла історія з рефінансуванням кредитів Ощадбанку в Приватбанку. Для недосвідчених читачів поясню - це коли націоналізований банк за рахунок грошей бюджету видає кредити клієнтам Ощадбанку РФ, щоб ті могли з ним розрахуватися і віддати живі гроші. Наприклад, за моїми даними, в 2017 році націоналізований Приватбанк за рахунок коштів держави допоміг Ощадбанку Росії повернути майже 0,5 млрд кредитної заборгованості групи компаній "УкрАгроКом", - зазначається на сайті Дубинського.

Нагадаємо, у Приватбанку проаналізували, в які країни українці найчастіше відправляють гроші - після невеликого дослідження виявилося, що 36% грошових переказів, що відправляються в Росію.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Приватбанк зробив сервіс "Приват24" доступним для всіх, позиціонуючи його як онлайн-банк нового покоління.

"Знай.иа" писав, що в Україні зібралися посилити контроль за фінансовими перекладами, ввівши ідентифікацію клієнта і встановлюючи мету проведення фіноперації при перекладі грошей