Хоча зазвичай внаслідок циклонів у нас стаються дощі, йде сніг або приходить повінь, злива. Але не варто забувати і про інших дуже важливих синоптичних фігурантів. А вони проявляться в цей час і змусять циклони зняти корону зі своєї голови. Нам же доведеться дивитися вгору, так як саме там, високо будуть перебувати показники температури у вівторок. Принаймні, так обіцяє народний синоптик Наталка Діденко, передає Politeka.

Майже у всіх областях в Україні температура буде вкрай високою і покаже нам березневі +10 … +15 градусів. Так, це, звичайно, максимальна, адже в Карпатах чи на узбережжях буде трохи холодніше. Але погодьтеся, 3 березня такої погоди і чекати було не варто. З приводу опадів, їх практично не буде, по Україні буде сухо. Ось тільки можуть пройти дощі вздовж західного кордону і навіть не дійдуть до Хмельницької та Тернопільської областей. Вітер хоча і не буде таким сильним, але залишиться поривчастим.

Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook

У столиці народний синоптик на вівторок прогнозує просто чудову погодку. Опадів не буде, тільки вітер з запахом весни і від +12 до +14 градусів вдень. Ще тепліше буде в середу – від +12 до +17 градусів. Але в західних областях навпаки похолодає.

А за прогнозом Укргідрометцентру, у вівторок буде найбільше сонця на Півдні, пройдуть дощі у Львівській, Закарпатській та Івано-Франківській областях, а по решті території мінлива хмарність. Вітер буде від 7 до 12 м/с.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, Новосад Ганна запропонувала карати школярів і вчителів за порушення академічної чесності. Тепер отримають на горіхи і ті, хто списував, і ті, хто роздавав оцінки наліво і направо.

Також Знай.ua писав, українцям не в перший раз говорять, що ціни на газ знижуються, ось тільки багато хто не тільки не помічають зменшення тарифу, але ще й бачать у платіжках все більші суми. Експерти розповіли, як не дати себе обдурити.

Нагадаємо, одна дуже популярна служба доставки в Україні більше не працює. Що відбувається з компанією не зрозуміло, але отримати посилку неможливо, а її працівники бунтують і вимагають виплатити їм заробітні плати, які заборгували.