Українцям показали, як сніг засипав Карпати в перший день весни. Відповідні знімки розміщено на сторінці Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста в Facebook.

Рятувальники відзначили, що 1 березня температура повітря в Карпатах склала 10 градусів морозу.

Скріншот допису з facebook

"Станом на 8:30 01.03.2020 р. на Піп Іван Чорногірський хмарно. Вітер північно-західний 20 м/с. Температура повітря -10°С", - йдеться в повідомленні.

Сніг в Карпатах, фото Facebook

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Українці масово коментують сніг в Карпатах, бо цьогоріч в Україні метеорологічна зима так і не наступила. Тож люди, жадні снігу, хоч натішаться ним на карпатських фото.

"Будуть крокуси біля Обсерваторії то і буде там весна. А так ще зима", "Вітаю з першим Днем Весни", "Так ВЕСНА!!!😀😀😀", - коментують користувачі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, цієї неділі православні християни відзначають свято Прощену неділю. Українцям розповіли, як правильно підготуватися до такого свята і як правильно просити прощення за свої гріхи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", роздягайтесь, буде гаряче: глобальне потепління у найближчі 5 років покаже людству справжні аномалії

Також "Знай.ua" писав, кліматологи стривожили прогнозом на 5 років - чекаємо на шторми, цунамі та лісові пожежі.