Якраз настав той день, коли треба і можна трохи перепочити. Ось тільки відпочинок повинен бути активним, адже сил у вас буде предостатньо. І не тільки у вас буде багато зайвої енергії, але і в оточуючих. Тому сили постарайтеся направити на щось добре, на творення, а не руйнування. У бізнесі вам буде легко спілкуватися з людьми, особливо в старому колективі. Ви зможете одним махом виконати багато справ.

День відмінно підійде для вас, якщо ви бізнесмен або кар'єрист. У вас з'явиться відмінний шанс багато чого досягти. Ви можете не обов'язково працювати в поодинці, але і в колективі, успіх все одно буде вас чекати. День добре підійде для переговорів, бо люди не будуть конфліктувати, а легко підуть з вами на контакт. Якщо потрібно, можете і купувати, що хочете, і самі торгувати. Але старі ділові відносини краще не розривати.

Гороскоп на березень

Багатьом хворим стане трохи легше. Постарайтеся дотримуватися дієти, але не голодувати занадто сильно. З фізичних навантажень виберіть активний сімейний відпочинок або підіть у лазню. Перевантажуватися все одно не варто. Якщо подстрижете волосся в цей день, воно стане міцнішими.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також принесе Вам радість будь-який контакт з протилежною статтю. Зміцніть шлюбні і любовні зв'язки, а також старі дружні відносини. Не сперечайтеся, краще спробуйте помиритися. Також це буде просто відмінний день, якщо ви хочете зіграти весілля сьогодні.

Місячний календар, фото: pixabay
Місячний календар, фото: pixabay

Зміцніть сімейні відносини, займіться своїм будинком, може навіть пора починати будівництво нового. Навіть якщо до вас прийде печаль, то вона не буде довгою і ви скоро про неї забудете. Проте в цей день краще не подорожувати. Сни цього дня сняться дуже яскраві і казкові, не шукайте в них сенс, вони не збудуться.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, Новосад Ганна запропонувала карати школярів і вчителів за порушення академічної чесності. Тепер отримають на горіхи і ті, хто списував, і ті, хто роздавав оцінки наліво і направо.

Також Знай.ua писав, українцям не в перший раз говорять, що ціни на газ знижуються, ось тільки багато хто не тільки не помічають зменшення тарифу, але ще й бачать у платіжках все більші суми. Експерти розповіли, як не дати себе обдурити.

Нагадаємо, одна дуже популярна служба доставки в Україні більше не працює. Що відбувається з компанією не зрозуміло, але отримати посилку неможливо, а її працівники бунтують і вимагають виплатити їм заробітні плати, які заборгували.