Ідеї для привітань

8 березня чекають багато жінок і дівчата. Часто навіть змагаються, хто краще привітає – чоловіки на 8 березня або дівчата – на День захисника України. А кохану точно потрібно привітати гарно і цікаво. Постарайтеся зробити для неї те, чого вона дуже давно хотіла. Для початку принесіть сніданок в ліжко, додайте трохи квітів або красиво прикрашену страву. Навіть такий прояв уваги в цей день буде дуже приємним. Тим більше це вихідний день, а попереду буде ще один. Отже ви можете навіть запланувати на ці вихідні цікаву поїздку. Також хорошим рішенням буде похід в улюблений ресторан або кафе. В цей день постарайтеся зробити реальністю, хоча б одну маленьку мрію своєї коханої. Адже 8 березня – це не тільки букет тюльпанів, це тепло, турбота, надія, розквіт, любов і відновлення всього навколо. Подаруйте своїй дівчині або дружині частку весни і зробіть її день приємніше. Але, звичайно ж, не можна обійтися й без привітань в Міжнародним жіночим днем.

8 березня, фото: pixabay
8 березня, фото: pixabay

Привітання смс

В цей святковий день весняний,
Тобі найкращій, незрівнянній,
Шлю сонячні вітання
І найкращі побажання.
Хай всміхаються троянди,
Хай тюльпани шлють уклін,
Хай освячує кохання
Птахів щебіт передзвін.

***

В твоєму погляді я бачу,
зірки і сонце золоте,
Коли всміхаєшся неначе –
Усе трояндами цвіте.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нехай любов, натхнення, мрії
Завжди в душі твоїй живуть.
Хай щастя серце твоє гріє,
бо ти і є весна...

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, коронавірус вже в Україні і є перші заражені, але в «Слузі народу» сказали, що це було лише питання часу. Тим часом українцям рассказали про симптоми захворювання і що робити .

Також Знай.ua писав, в армію будуть призивати не тільки випускників шкіл, але також і чоловіків набагато старше. У ВСУ розповіли кого і чому збираються призивати в армію в цьому році.

Нагадаємо, Олексій Мушак знову зробив скандальну заяву, тепер він взявся за пенсійну реформу. На його думку, пенсії взагалі ніхто не повинен отримувати, так як людей похилого віку забезпечують їх діти й не варто припиняти працювати.