Радник прем'єр-міністра з економічних питань Олексій Мушак зробив чергову скандальну заяву. В прямому ефірі під час перерви у засіданні Верховної Ради Олексій Мушак висловився з приводу пенсійної реформи.

Мушак заявив, що він із задоволенням скасував би пенсії взагалі. Високопосадовець вважає, що українці й так допомагають батькам, які своєю чергою зобов’язані ще десь працювати. Таким чином, на його думку, пенсії в Україні не потрібні взагалі.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Зазначається, що дефіцит пенсійного фонду на сьогодні становить понад мільярд гривень. За таких обставин, як вважає Олексій Мушак, якщо вже сьогодні припинити виплачувати пенсії то почнеться економічне зростання.

Раніше міністр соціальної політики Юлія Соколовська повідомила, що перерахунок пенсій в Україні слід очікувати у вересні 2020 року. Разом з тим відбудеться підвищення виплат для окремих категорій пенсіонерів. Нову стратегію зростання пенсій, за словами Соколовської, урядова команда та депутатський корпус розробили за дорученням Президента Володимира Зеленського.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українцям довелося виборювати пенсії через суд, куди поділися заслужені гроші

Як повідомляв портал "Знай.ua", хто платить за комуналку найбільше, з'явився перелік тарифів за регіонами

Також "Знай.ua" писав, що українцям підвищуватимуть пенсійний вік безкінечно, коли чекати заслуженого відпочинку