Погода 5 березня в Україні: точний прогноз

У четвер в Україні буде дуже цікава і багатогранна погода. Температура теж трохи здивує. Хоча в більшості областей буде суха погода зі спекою і змінною хмарністю, але і велика частина з опадами, де і відбудеться зниження температури.

У західних областях скрізь очікуються дощі. Крім того, тут денна температура буде істотно нижче, ніж раніше, холод пройде вглиб країни. Вдень температура на заході від +5 до +8 градусів. А вночі не підніметься вище +5 градусів.

На півночі буде більше різноманітності. В Житомирській і Київській областях пройдуть дощі, а в інших областях – мінлива хмарність. Температура вдень від +9 до +16 градусів, найтепліше у Сумській області. Також тепло і вночі – від +5 до +8 градусів.

Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр

На сході ще буде дуже тепло, навіть тепліше всього в Україні. Схід переплюне за температур навіть південь. Вдень синоптики прогнозують від +15 до +18 градусів, а вночі від +2 до +7 градусів. Скрізь без опадів і мінлива хмарність.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На півдні теж не буде дощів, скрізь мінлива хмарність. А температура трохи знизиться – від +10 до +15 градусів. Найхолодніше в Одеській області. А вночі температура підніметься від +4 до +8 градусів.

Ближче до вихідних погода зміниться мало. Проте в п'ятницю можуть бути нічні заморозки, але тільки на заході. В інших областях буде приблизно та ж температура і трохи опадів більшою мірою на заході.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua у Чернівцях вже є перший хворий коронавірусом. Сусіди прийшли видворяти його дружину з дому і зібралися на мітинг протесту під її будинком. Такого Середньовіччя ви давно не бачили.

Також Знай.ua писав, українцям обіцяли індексацію пенсій, але її знову переносять. Громадяни вже почали рахувати, скільки доведеться втратити грошей через перенесення. Ось таке осучаснення в Україні.

Нагадаємо, українським вчителям в кінці коду підкинуть солідний подарунок в розмірі 20 тисяч гривень. Але не всім перепаде, доведеться для цього бути молодим і не мати великий стаж роботи.