В Україні в цей день буде дуже різна погода, а значить ніхто не залишиться ображеним. Вітер буде починаючи від поривчастого й до сильного, сильніше всього на Сході. Дощів варто чекати жителям західних областей, Вінницької, Київської та Житомирської. Хоча може пройти і мокрий сніг, але тільки в Карпатах або в найближчих до них районах. Весняна суха погода очікується на Півдні та у центральних областях. Такі прогнози зробила народний синоптик Наталка Діденко.

Холодно буде на заході – від +4 до +8 градусів, при цьому на півдні і на сході справжня майже літня спека – від +14 до +18 градусів. Крім того, до всього цього розмаїття додадуться ще й вранці тумани, які можуть залишитися до обіду, як би ми не намагалися від них позбутися.

Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook

У столиці в цей четвер погода порадує теплом від +12 до +14 градусів. Якщо не буде туман, то може піднятися ще вище, але якщо буде, то туман трохи остудить запал киян. У Києві також може пройти невеликий дощ, але вже ближче до вечора. І хоча ще не завжди весна показує себе у всій красі, повітря поки явно березневе, але про зиму все вже точно думати забули.

За прогнозом Укргідрометцентру в Україні дощів варто чекати 5 березня у всіх західних областях, Житомирській, Вінницькій та Київській. Найспекотніше буде на сході – до +18 градусів, а найхолодніше на заході – температура знизиться до +5 градусів вдень.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua у Чернівцях вже є перший хворий коронавірусом. Сусіди прийшли видворяти його дружину з дому і зібралися на мітинг протесту під її будинком. Такого Середньовіччя ви давно не бачили.

Також Знай.ua писав, українцям обіцяли індексацію пенсій, але її знову переносять. Громадяни вже почали рахувати, скільки доведеться втратити грошей через перенесення. Ось таке осучаснення в Україні.

Нагадаємо, українським вчителям в кінці коду підкинуть солідний подарунок в розмірі 20 тисяч гривень. Але не всім перепаде, доведеться для цього бути молодим і не мати великий стаж роботи.