Ідеї для привітань

Якщо ви – не дитина, то вам може бути складно вибрати подарунок для мами. Так як дітям зазвичай дають подібні завдання в школі і пропонують зробити щось своїми руками. Звичайно, найхитріші збирають гроші або збираються з іншими родичами, щоб привітати маму своїм подарунком. Але для дорослих вже діють зовсім інші правила. І якщо узагальнити, є відразу кілька варіантів подарунків:

  • щось корисне;
  • щось дуже жіночне;
  • щось дуже бажане;
  • щось дуже душевне.

Звичайно, найкраще було б поєднати ці якості. Але так не завжди виходить і все залежить від уподобань вашої мами. Для когось каструля буде найкращим подарунком, а хтось образиться і скаже, що вона більше, ніж куховарка, хоча у вас і в думках такого не було. Тому радимо подивитися на наші варіанти подарунків для мами на 8 березня.

8 березня, фото: freepick
8 березня, фото: freepick

  • Сумка. Більшість жінок носить сумки, а якщо ваша мама – не одна з них, ви завжди можете купити рюкзак або просто гаманець. Але не забувайте, що гаманець не можна дарувати порожнім. Вибирайте не просто першу-ліпшу сумку, а таку, щоб вона підходила під стиль вашої матері, під її гардероб, була красивою і зручною, поєднувалася з різними речами і залишалася модною.
  • Мильний букет буде дуже незвичайним подарунком, але корисним, жіночним, ароматним і точно потрібним. Та ще й вони бувають настільки гарними, що шкода ними користуватися. Зараз все роз'яснимо. З мила можна зробити не просто прямокутний або круглий шматок. З нього роблять дивовижні квіткові композиції, різних кольорів, розмірів і запахів.
  • Якщо хочете зробити приємний подарунок з душею, то роздрукуйте фотографії вас, мами, родини чи навіть просто тільки її. Такий фотоальбом їй точно буде цікаво і приємно іноді розглядати.
  • Є ще такий новий б'юті-тренд – арома спа свічки. Їх запалюють, вони залишають у кімнаті або у ванній приємний аромат ефірних масел. А потім цей віск можна використовувати на шкірі, для її поліпшення. Мамі повинен сподобатися такий подарунок.
  • Також відмінними можуть бути і більш стандартні подарунки у вигляді солодощів, квітів і квитків в театр.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua у Чернівцях вже є перший хворий коронавірусом. Сусіди прийшли видворяти його дружину з дому і зібралися на мітинг протесту під її будинком. Такого Середньовіччя ви давно не бачили.

Також Знай.ua писав, українцям обіцяли індексацію пенсій, але її знову переносять. Громадяни вже почали рахувати, скільки доведеться втратити грошей через перенесення. Ось таке осучаснення в Україні.

Нагадаємо, українським вчителям в кінці коду підкинуть солідний подарунок в розмірі 20 тисяч гривень. Але не всім перепаде, доведеться для цього бути молодим і не мати великий стаж роботи.