Покупці популярних українських супермаркетах час від часу натрапляють на неприємні сюрпризи. Серед них прострочені та неякісні товари, зіпсовані харчові продукти.

Так, про нову акцію, за яку можна розплатитися здоров'ям, розповіли в Telegram-каналі Народний ревізор. Покупець поскаржився на покупку риби в Рибному магазині на зупинці "Мотель" у Полтаві.

"Найсвіжіший заморожену рибу з білковою добавкою — хробаками — можна купити за акційною ціною. Все найкраще — покупцям", - сказано в повідомленні.

Черв'яки в рибі, фото: Telegram
Черв'яки в рибі, фото: Telegram

На фото видно риба, з якої вилазять білі черв'яки.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше в мережі з'явилося фото пачки сухариків з недопалком всередині. Як він туди потрапив, можна тільки гадати. У зв'язку з підписом до фото, покупку було зроблено в Дніпрі.

"Недопалок у сухариках. Ось так сюрприз. У пачці сухариків #Flint чоловікові попався...недопалок. Без коментарів. #Дніпро", - йдеться в повідомленні.

Недопалок у пачці, скріншот: Telegram / Чорний список
Недопалок у пачці, скріншот: Telegram / Чорний список

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українець хотів похрумтіти сухарями, але нарвався на недопалок в пачці.

Як повідомляв Знай. ua, українка здобула в Ашані вівсянку з комахами.

Також Знай. ua писав, що українцям підсунули "волохату" піцу в пристойному закладі.