В одній зі шкіл Києва кухарі нагодували 16 учнів супом з червяками.

Про це повідомила у своєму Facebook мама старшокласника Тетяна Кузнєцова. Відомо, що інцидент стався у школі №271 по вулиці Мостицька, 16.

"Жах! Нова українська школа!! Нова білкова дієта?? Школа №271!! Як притягнути до відповідальності??" мама старшекласника

В коментарях жінка уточнила, що фотографію супу з хробаками надіслав її син, який навчається у старших класах цієї школи.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, в мережі розгорається новий скандал навколо чергової дивної знахідки в їжі для військових у навчальному центрі "Десна", що в юрисдикції Збройних сил України. Користувач Facebook Олександр Український 23 лютого опублікував фото страви, яку видали в їдальні навчального центру. В тарілці військовий виявив щось, схоже на нитку.

"Хто мені скаже, що це? Той виграє похід в їдальню Десни", - він підписав знімок.

Інцидент також прокоментував волонтер Роман Доник. Він зазначив, що в навчальному центрі "Десна" на даний момент працює безліч комісій. Варто відзначити, що це не перший подібний випадок неприємних знахідок в їжі, якою годують у їдальні "Десни". Так, у 2016 році військові виявили в солдатському обіді черв'яка.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа"m у Львові батьки піврічної дівчинки знайшли в дитячому харчуванні живого черв'яка. Старша донька любить одягати молодшеньку і годувати її. Нещодавно, вона відкрила банку з пюре з черв'яком і показала його батькам, йдеться в сюжеті ТСН.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що киянка придбала в одному зі столичних супермаркетів шокуючу гидоту, яка, без перебільшення, побила всі рекорди подібних "смачненького", які доводилося купувати українцям.