У Нових Санжарах виписали з обсервації українців, яких 2 тижні тому евакуювали з зараженого коронавірусом Китаю. Про перших словах розповів український журналіст Андрій Павловський на своєму Telegram-каналі.

"Олександр з Маріуполя, який тільки що покинув санаторій Нацгвардії повідомив, що умови були хороші, проте коментувати поведінку місцевих жителів відмовився. "Повний сил і бажання", - заявив чоловік", - пише Павловський.

Також інша жінка підтвердила, що в санаторії проявляли турботу, а температуру міряли два рази на день.

Крім того, жінка зазначила, що вони дуже здивувалися такого "теплого прийому" від жителів Нових Санжар.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Ми були в шоці - такого не очікували", - повідомила евакуйована.

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою в Полтавську область. У рамках візиту глава держави ознайомиться з ходом будівництва першої бетонної автодороги в Україні Н-31. Однак найбільш очікуваною подією є відвідування Медичного центру Національної гвардії в Нових Санжарах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, жителів Санжар покарають за "теплу" зустріч евакуйованих відразу по 8 кримінальним.

Як повідомляв Знай. ua, у Чернівцях дружину хворого на коронавірус терміново вивезли з будинку.

Також Знай. ua писав, що Зеленський приїхав у Нові Санжари після карантину.