У неділю 8 березня в Україні очікується погіршення погоди. Температура знизиться, а в частині регіонів очікуються опади.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповіла синоптикиня Наталка Діденко.

Так, на заході та півночі України може почати дощити ще в суботу 7 березня. 8 березня холодні маси повітря перемістяться у північні регіони, де денна температура може впасти на 3-6 градусів. На решті територій України погада залишиться теплою.

"У Києві 7-го березня почнуть збиратися вологі хмари, але ще буде тепло, а 8-го березня у столиці погода очікується на любителя - підуть дощі та відчутно похолодає.

Хай цей, хоч і холодний, дощ розжене варварів з первоцвітами і помиє вулиці перед шевченківськими днями.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

А поки що - грійтеся квітневим повітрям", - пише Діденко на свої сторінці у Facebook.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше синоптики розповіли, якою буде погода 6 березня в Одесі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "11-27 градусів морозу": синоптики охолодили весняний настрій українців тремтячим прогнозом погоди.

Також "Знай.ua" писав, що погода 5 березня припаде до смаку кожному.