У четвер, 5 березня, в Україні прогнозується дуже різноманітна погода. На Заході країни очікується дощ, сильний вітер і +6 +8 градусів. При цьому в інших регіонах буде сонячно і тепло.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Так, на Сході, Півдні і в більшості центральних областей буде суха весняна погода. Проте в східних областях можливий сильний вітер 5-10 метрів на секунду.

На Заході буде справжня буря: вітер 5–10 метрів на секунду, вдень дощ, а вночі мокрий сніг. Синоптик також попередила про можливі тумани, які можуть протриматися до обіду.

Найхолодніша погода очікується на Львівщині і Тернопільщині – від +5 до +7 градусів. Зате найтепліше буде на Харківщині – +16 +18 градусів.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У Києві в четвер стовпчики термометра піднімуться до +13 +15 градусів тепла. Але ввечері випаде невеликий дощ.

Чого в нас завтра в Україні лишень не буде! Ну, чесно кажучи, як завжди) Поривчастий, до сильного, вітер очікується у...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 4 maart 2020

Народний прогноз погоди в Україні

5 березня вшановується пам'ять святого Лева Катанського. Погода 5 березня достатньо оманлива: може бути як відлига, так і мороз. Саме 5 березня починається раннє руйнування стійкого сніжного покриву.

погода 5 березня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ні зими, ні літа - вчені жахнули фатальними наслідками зміни кута нахилу осі Землі.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.