Березень обіцяє бути емоційним місяцем для більшості знаків Зодіаку. До 10 числа включно Меркурій продовжуватиме свій ретроградний рух, а це загрожує безпідставними страхами, занепокоєнням і навіть розчаруваннями.

Овен
Плани на березень можна буде ідеально втілити разом із надійними і вірними друзями. Не варто засмучуватися, якщо більша частина з них не здійсниться, адже зрештою, все у ваших руках. Не виключаються далекі поїздки, але варто пам’ятати про досвід минулих років і не наступати на ті самі граблі.

Телець

Головне для вас – кар'єра і просування по службі. Березень дає чимало можливостей для цього, постарайтеся використовувати найбільш підходящі з них. Деякі Тельці поліпшать свій добробут, отримавши спадщину або знайшовши додаткове джерело доходу.

Близнюки

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У цьому місяці Близнюки вирушать у подорож зі своїми друзями. Недолік коштів дещо зіпсує настрій, але до кінця місяця фінансова стабільність виправиться. Зірки радять бути обережними з прийняттям рішень. Перш ніж прийти до якого-небудь висновку, зважте всі за і проти, відкинувши емоції.

Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net
Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net

Рак

У професійній сфері очікують зміни, до яких ви не будете готові. Щоб мінімізувати можливі ризики, проявіть більше відповідальності, і тоді цей період виявиться для вас сприятливим. Деякі Раки навіть піднімуться по кар'єрних сходах.

Лев
У березні Леви стануть приділяти більше уваги своєму особистому життю. Зустрінете людину з минулого і захочете відновити з нею стосунки. Чим закінчаться такі спроби – покаже час. На роботі не все складеться так гладко, як хотілося б.

Діва

В особистому житті вас чекає невизначеність, в кар'єрі також очікуються негаразди. Життя внесе корективи у ваші плани, через що вам доведеться змінити свою думку з багатьох питань. В обігу з фінансами виявляйте раціоналізм.

Терези

Очікує несподіване відрядження. Поїздка переплутає ваші особисті плани, але шкодувати про це ви не будете. Перед вами і вашими діловими партнерами відкриються нові перспективи, якими просто гріх не скористатися.

Скорпіон

Зірки радять брати від життя максимум. Якщо є бажання задовольнити свої амбіції на роботі, то час для цього настає саме підходяще. Життя Скорпіонів в березні зміниться на краще. Ви зможете вирішити давній конфлікт, познайомитися з цікавими і корисними людьми, укласти вигідну угоду.

Стрілець

У березні Стрільці відкриють в собі потенціал до спритності. Ви будете все встигати, тому що навчитесь правильно планувати свій день. Навіть ті справи, які ви відклали на довгий ящик, ви швидко вирішите в аварійному режимі. Білий Пацюк хвалить вас за хитрість і вміння повернути ситуацію на свою сторону.

Козеріг

У березні Козероги відчують наскільки вони всім потрібні. Від вас будуть нарозхват вимагати допомоги, підтримки, як моральної, так і фінансової. Втім, вам не доставить особливих труднощів допомогти комусь. Деякі представники знаку нарешті вдалося здійснити свою давню мрію. Зірки до Вас прихильні і допоможуть у досягнення будь-яких цілей.

Водолій

Зірки вишикуються таким чином, що ваша інтуїція почне диктувати вам дивовижні підказки. Довіряйте їй цілком і повністю. Перша половина березня навряд чи запам'ятається чимось хорошим, але вже до кінця місяця перед вами відкриється чимало нових можливостей.

Риби

Ваша думка з багатьох питань зміниться, втім, як і життєві обставини. Старші родичі почнуть давати свої поради з усіх боків. Не ігноруйте ці рекомендації. У березні вам доведеться розібратися з безліччю домашніх справ, наприклад, завершити уповільнений ремонт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, індійські фільми: все про Боллівуді та індійському кіно, класика жанру і сучасні фільми Індії.