Відомий спортивний гастропаб "Loft", який знаходиться просто у центрі Запоріжжя, втрапив у дуже гучний скандал. Відтак, дітей відвідувачів закладу намагалися нагодувати "живими" котлетами.

Відповідний допис з обуренням, а також з фото, з'явився у Telegram-спільноті "Чорний список".

Відтак, як відзначається, відвідувачі закладу замовили у пабі дитячі котлети з середньою пожаркою, однак їм принесли абсолютно сирі та заявили, що це норма.

Фото сирих котлет
Фото сирих котлет

"Котлетки medium rare з дитячого меню. Якщо не хочете наїстися сирого м'яса - не радимо ходити в #Loft. Ось такі котлети тут вважаються нормою. Ще прекрасніше то, що це частина дитячого меню, тобто таким м'ясом хтось міг би нагодувати свою дитину", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

До слова, спортивний паб "Loft" спеціалізується на приготуванні страв за технологією Sous Vide. Крім того, в меню представлені популярні страви європейської та американської кухонь. Серед фірмових відзначають м'ясні та рибні страви, приготовані в BBQ зоні. У барі є різні сорти розливного пива.

Скріншот допису
Скріншот допису