Що це за свято і кого з ним привітати

Навряд чи хтось буде сперечатися з тим, що стоматологи потрібні в будь-якому суспільстві і в будь-якій країні, навіть ті, хто дуже сильно боїться ходити до них на прийоми. А в цей день відзначають у багатьох країнах День дантиста, та ще й міжнародний. Вважається, що насправді історія стоматології дуже давня і ще в давні часи люди намагалися підтримувати здоров'я зубів. Але раніше методи були більш жорстокими.

Зараз же стоматологам потрібно бути не тільки компетентними лікарями у своїй сфері, але також знати і інші науки, адже це може сильно вплинути на їх роботу, а іноді і вчасно врятувати життя пацієнту. Але більше всього на розвиток стоматології вплинуло створення бормашини. Зазвичай люди знаходять відповідного стоматолога і потім лікують зуби у нього багато років. Тому було б непогано привітати людину, яка займається вашим здоров'ям чи здоров'ям ваших дітей. А також привітайте всіх друзів, які навчалися на зубного лікаря.

Свята 6 березня, фото: pixabay
Свята 6 березня, фото: pixabay

Привітання

Бормашины повелитель

Открывает просто дверь,

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Я неслышен и невидим,

Цвета зелени, поверь,

Но с распорами из ватой

Выдыхаю, во всю грудь:

Извините, виновата,

Но поздравлю, как-нибудь.

В день такой международный

Не рубите сгоряча.

С днём зубного, ротового

И зубастого врача!

Свята 6 березня, фото: pixabay
Свята 6 березня, фото: pixabay

Зубной врач – стоматолог,

Отмечаешь ты свой день.

Поздравления сегодня

Написать тебе не лень!

Пусть клиентов будет много

И деньжаток тоже,

И пускай тебе в работе

Сам господь поможет!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua нещодавно стало відомо, що в Україні вже є хворі коронавірусом. Українцям розповіли, які заходи будуть вживатися і як збираються госпіталізувати хворих цією страшною хворобою.

Також Знай.ua писав, на дворі березень і пора платити за зимовим рахунками, а за прострочення оплати за газ тепер потрібно буде сплатити ще більше. Українцям підготували штрафи за кожний день прострочення і розповіли, скільки доведеться платити.

Нагадаємо, цей місяць буде насичений православними святами, хоча найголовніше це те, що зараз триває Великий піст перед Пасхою, а значить є заборони на їжу, на справи і думки.