В Україні через підозру на зараження коронавірусом перевіряють дев'ять осіб. Про це повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я України в п'ятницю, 6 березня. Зараз проводяться лабораторні дослідження.

В Центр громадського здоров'я надійшло дев'ять повідомлень про підозру на зараження COVID-19. Наразі у вірусологічній референс-лабораторії проводяться лабораторні дослідження. Також у МОЗ підкреслили, що Україна готова приймати і лікувати пацієнтів з новим китайським коронавірусом.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

"У нас є інфекційні бокси, близько 12 тисяч ліжок в інфекційних стаціонарах, 2 тисячі лікарів-інфекціоністів та 5 тисяч інших медичних працівників, які працюють в інфекційних лікарнях та інфекційних боксах", - заявили у відомстві. МОЗ

Варто нагадати, що в Україні на сьогодні є шість осіб підозрюваних у зараженні коронавірусом COVID-19, при цьому підтверджений лише один випадок.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Коронавірус, скріншот: YouTube
Коронавірус, скріншот: YouTube

Перший хворий на коронавірус українець мешкає у Чернівцях. Чоловік прилетів з дружиною з Італії в румунську Сучаву, звідки повернувся додому автомобілем. Під його будинком місцеві жителі влаштували протест, після якого госпіталізували і дружину чернівчанина. Зазначається, що наразі у жінки не виявлено жодних симптомів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше