Українські ЗМІ і телеграм-канали поширюють інформацію, отриману від нібито агента СБУ Олега Сугерея, про те, хто ліквідував ватажка бойовиків "Гіві". Чоловік заявив, що головну роль в усуненні бойовика зіграла жінка – саме вона в ході спецоперації заклала вибухівку в кабінеті "Гіві", у результаті детонації якої він загинув. Однак, у Службі безпеки цю інформацію спростували і заявили, що Олег Сугерей у них не є і ніколи не служив.

Тим часом, Сугерей в коментарі "Цензор.НЕТ" розповів, що після ліквідації "Мотороли", бойовик "Гіві" боявся зайвий раз кудись вийти, бо розумів, що його теж можуть прибрати. Однак, також за словами Сугерея, "Гіві" був велелюбним, і в його офісі часто бували дівчини. У якийсь момент туди нібито потрапила і агентка СБУ. "Заклала вибухівку, і вранці спрацював цей пристрій", – додав Сугерей. А також додав, що на операцію з ліквідації "Гіві" пішло 10 днів. Більше подробиць "агент СБУ" не повідомив.

Анастасія Петрига, фото з профілю в Facebook
Анастасія Петрига, фото з профілю в Facebook

Про дівчину, яка брала участь у ліквідації бойовика, раніше повідомляли російські пропагандистські ЗМІ. Вони розповідали, що заклала вибухівку 20-річна студентка Київського університету культури Анастасія Петрига. Після чого вона швидко покинула так звану "ДНР". Зараз окупанти її розшукують. Очевидно, саме про цю дівчину розповідав і Сугерей. У Службі безпеки України заявили, що Олег Сугерей у них не служить і ніколи не служив. А інформацію, яку він оприлюднив у спецслужбі назвали неправдивою.

Скріншот сторінки Анастасії Петриги
Скріншот сторінки Анастасії Петриги

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, "Гіві" ліквідувала відома блондинка, в СБУ розкрили деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружок проклятих "Гіві" і "Мотороли" вцілів і повернувся до Путіна.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Донецьку бойовики виставили опудало Захарченко на загальний огляд.