З'явилася інформація, що в Україні банківська система в 2020 році буде працювати згідно з графіком святкових днів і вихідних. Відповідний графік оприлюднив Національний банк України на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, банківська система в 2020 році буде працювати згідно загального графіку святкових і вихідних днів в Україні.

"Цьогоріч додатково до вихідних днів у суботу та неділю матимемо ще низку вихідних днів. Це пов’язано із перенесенням святкових днів, що припадають на суботу та неділю, на наступний робочий день. Перенесення робочого дня відбулося лише у січні цього року, додаткових перенесень робочих днів у 2020 році вже не передбачається", - говориться в повідомленні.

Нацбанк, скріншот Facebook

Календар роботи банківської системи, Facebook

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що ряд банків і Міністерство юстиції України почали тестування нового механізму блокування рахунків боржників.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Національний банк України ввів в обіг банкноту номіналом 200 гривень оновленого дизайну.

Також "Знай.ua" писав, що аналітики сказали, чого очікувати від долара на початку весни.