Відомий журналіст Денис Казанський звернув увагу своїх читачів на те, що Запорізький автомобільний завод почав виробництво російських автомобілів Lada.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Дениса Казанського в мережі Twitter.

Публікація Дениса Казанського, Twitter
Публікація Дениса Казанського, Twitter

"Фантастика. Лада за $14 тис. Невже знайдеться довб**б, який це купить? Для розуміння, майже стільки ж коштує Nissan Juke.", - пише Денис Казанський.

Варто нагадати нашим читачам, що на запорізькому заводі (ЗАЗ) почали збирати три моделі Lada: Vesta, Xray і Largus. Про серійне виробництве угоди поки немає. Кросовер Lada XRay української збірки в базовій комплектації з 1.6-сильним бензиновим мотором потужністю 106 к.с. і 5-ступінчастою "механікою" коштує від 285 480 грн.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Так звану "топову" версію з бензиновим мотором об'ємом 1,8 л (122 л. с.) і 5-ступінчастою механікою оцінили 344 тис. грн. Універсал Lada Largus з 1.6-літровим бензиновим мотором потужністю 87 к. с і 5-ступінчастою механічною коробкою передач коштує від 307 440 грн. Седан Lada Vesta з 1.6-літровим бензиновим мотором потужністю 106 к.с. і 5-ступінчастою механічною коробкою передач коштує від 281 820 грн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спіймані на гарячому: топ-чиновники з Миколаївщини "заробили" на ремонті доріг 3 мільйона.

Як повідомляв Знай.uа голова Чернігівської ОДА Прокопенка планує обскакати Туреччину, Volkswagen отримав пропозицію.

Знай.uа писав, Ілон Маск поплатиться за незаконно звільнених працівників Tesla: суд виніс рішення.