Надзвичайний випадок стався у Хмельницьку. Саме там місцевий житель зарізав власну дружину, а потім, поранивши свого товариша, намагався вистрибнути з вікна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Хмельницької області.

Як відзначається, близько обіду до правоохоронців надійшло одразу кілька дзвінків від мешканців одного з будинків по вулиці Шевченка. Відтак, один з жителів повідомив, що у його під’їзді сталося вбивство, інший – що невідомий чоловік намагається стрибнули з даху.

Зловмисник, фото: Національна поліція
Зловмисник, фото: Національна поліція

Вже на місці поліцейські встановили, що ці два повідомлення пов'язанні. З'ясувалося, що місцевий 44-річний житель на ґрунті ревнощів спочатку ножем вбив свою 38-річну дружину, а потім поранив 36-річного знайомого. Опісля, зрозумівши невідворотність свого вчинку, зловмисник вирішив покінчити життя самогубством, зістрибнувши з 8-го поверху, та виліз на підвіконня.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Щоправда, вистрибнути з вікна він так і не зумів – правоохоронці майже чотири години вели перемовини з чоловіком та зняти його з підвіконня неушкодженим. Наразі суд взяв його під варту на період досудового розслідування.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше під Києвом чоловік відкрив вогонь по поліцейським: введено план "Грім".

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Харкові амазонки в погонах схопилися за пістолети - просто "у яблучко", гаряче відео.

Також "Знай.ua" писав, у Києві божевільний поліцейський уявив людей мішенями просто в зоні відпочинку: деталі