У місті Яготині Київської області невідомий чоловік із рушниці відкрив вогонь по поліцейських. В області введено спецоперацію "Грім" по затриманню озброєного зловмисника.

Інцидент стався у середу, 11 грудня, повідомляє пресслужба поліції Київської області.

Конфлікт стався через неправильну парковку легкового автомобіля, що загородив проїзд іншим. Для з’ясування усіх обставин на місце інциденту одразу прибув наряд групи реагування патрульної поліції.

Стрілянина під Києвом, Національна поліція
Стрілянина під Києвом, Національна поліція

У цей час невідомий чоловік з рушниці відкрив вогонь по правоохоронцям. Після чого стрілок зі зброєю заховався на власному подвір’ї. У результаті стрілянини пошкоджено службовий автомобіль. Поліцейські, на щастя, залишились неушкодженими.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Для затримання озброєного зловмисника керівником поліції області введено поліцейську спецоперацію "Грім". На місці скоєного правопорушення працюють слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти та бійці спецпідрозділу.

На Київщині введено спецоперацію «Грім» по затриманню озброєного зловмисника, який стріляв по екіпажу поліції У місті...

Geplaatst door Поліція Київської області op Woensdag 11 december 2019

Нагадаємо, збив на смерть та розтрощив будинок: під Києвом поліцейські зловили "синього" водія-втікача.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відправив до лікарні 11 людей: у США посеред білого дня невідомий влаштував злісну розправу.

Також портал "Знай.uа" писав, що відомий піаніст влаштував смертельне ДТП й навіть не вибачився: поліція закрила на все очі.