Слідчі центрального апарату ДБР повідомили про підозру старшому оперуповноваженому в особливо важливих справах Департаменту карного розшуку Нацполіції України за скоєння хуліганських дій.

Про це повідомляють у прес-службі ДБР на сторінці у Facebook.

Це сталося 6 квітня в Дарницькому районі на території зони відпочинку Осокорки. Правоохоронець разом з братом завдали тілесні ушкодження із застосуванням пістолета чоловікові, який був за кермом квадроцикла на території зони відпочинку. Пістолет був заряджений еластичними снарядами травматичної (несмертельної) дії.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Досудовим розслідуванням встановлено, що співробітник поліції, разом зі своїм братом, перебуваючи в зоні відпочинку Дарницького району Києва, з хуліганських спонукань, що супроводжуються особливою зухвалістю, із застосуванням пістолета для відстрілу патронів, споряджених еластичними снарядами травматичної (несмертельної) дії, вчинили хуліганські дії, які виразилися в нанесенні тілесних ушкоджень водію квадроцикла", зазначено в повідомленні.

Також варто відзначити, що, якщо вина підозрюваних буде доведена, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Нагадаємо, що у центрі Харкова невідомий злочинець на побутовому ґрунті посварився із випадково зустрічним чоловіком і розстріляв кривдника. Постраждалий тридцятирічний чоловік був доставлений в госпіталь з ранами в районі голови, грудної клітки та стегна.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" в школі польського міста Бжесць-Куявський у понеділок, 27 травня, пролунали постріли. Колишній учень увійшов в середню школу, підірвав дві петарди і почав стріляти.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Житомирській області невідомі розстріляли громадянина Азербайджану. Інцидент стався на одному з підприємств міста.