В одному зі спальних районів окупованого Донецька пройшло дуже незвичная подія. На вулиці провели урочисте відкриття контейнера для збору пластикових пляшок. Така подія не змогла залишити байдужими місцевих жителів. Про це в Twitter повідомив портал 62.ua.


Очевидці цого дійства назвали такий захід "цирком". У соціальних мережах донеччани коментують це так:

«Сьогодні в нашому дворі телебачення приїхало і 10 чоловік нероб на півгодини заради установки сітки для пластикових пляшок».

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Жителі Донецьку розповіли, що спочатку у дворі спального району поставили один жовтий контейнер. Потім люди бігали по смітниках і приносили пластикові пляшки. Два чоловіка на камеру їх кинули в контейнер. Урочисто потиснули один одному руки. У цей час навколо них бігав оператор з камерою, який знімав цю "урочистість". Потім картина знову повторювалася..

«Так в нашому дворі ще ніхто над сміття не изгалялся», - комментують мешканці мікрорайону Блакитний.

Після цього "цирку" двір спорожнів, люди розійшлися хто куди.

«Двір оправлявся від стресу. Всі думали, може тепер сміття треба по парам виносити з рукостисканнями і поклонами? », - дивуються в соцмережах.


Також жителі не розуміють, чому на такому «значимому» заході не було «глави» т.зв. «ДНР» Дениса Пушилін Денис Володимирович з «директором» департаменту Держінформполітики Марією Пироговой.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у США планують допомогти Україні прогнати "руський мір" з Донбасу — Путіну кінець.

Як повідомляв Знай.uа під вікнами Верховної Ради зібралися військовослужбовці, що задумала українська влада.

Знай.uа писав, найманці Путіна пішли в наступ і забрали життя захисника Донбасу, ридає уся Україна.