Жителька Запоріжжя придбала в супермаркеті мережі АТБ упаковку вівсяних пластівців фірми Nordic. Упродовж тижня тижня жінка годувала цим продуктом свою дитину, аж поки не побачила на дні пачки цвіль і незрозумілу субстанцію.

Про це повідомляє Telegram-канал "Народный ревизор", який публікує відгуки споживачів про недоброякісні товари та послуги.

Також до публікації в Telegram прикріпили фотографії вівсянки. На світлинах можна побачити, що злаки уражені грибком зеленого кольору.

Вівсянка з пліснявою, фото Telegram
Вівсянка з пліснявою, фото Telegram

Вівсянка з пліснявою, фото Telegram
Вівсянка з пліснявою, фото Telegram

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Жінка стверджує, що писала до представництва Nordic в Україні, однак там відповіли, що цвіль на вівсяних пластівцях викликали неправильні умови зберігання і не стали брати на себе відповідальність за випадок.

Про нанесену шкоду здоров'ю не повідомляється.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Вживання продуктів з пліснявою є небезпечним і потенційно смертельним через токсини, які містяться у грибку.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше АТБ здивував своїх покупців улюбленим фруктом сумнівної якості, українці лютують.

Як повідомляв портал "Знай.ua", продукт невизначеного кольору і консистенції — АТБ начисто відбив апетит в українців.

Також "Знай.ua" писав, АТБ перетворив українців на голодних гладіаторів, а все через соціального буханця — епічні кадри.