Коронавірус з Китаю продовжує ширитись світом шаленими темпами. У Євросоюзі залишилась лише одна країна, куди не проникла смертельна недуга.

Через спалах в Італії нового коронавіруса Папа Римський Франциск прочитав недільну молитву за допомогою відеомосту. При цьому в Європейському Союзі залишилася тільки одна країна, в якій не зафіксовано випадків зараження COVID-19 – це Кіпр.

Варто зазначити, що на Кіпрі також були підозри на коронавірус, але вони не підтвердилися. Останній випадок стався в Лімасолі – місті на південному узбережжі острова, але все обійшлось.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Влада Кіпру зробила обмежувальні заходи на період спалаху захворювання. До 9 березня закрита половина всіх пунктів пропуску між грецькою і турецькою частиною Кіпру.

В Європі також коронавірус не виявлений у трьох країнах, які не входять в ЄС - Чорногорія, Туреччина і Албанія. При цьому Місія Всесвітньої організації охорони здоров'я має намір відвідати Чорногорію, щоб дізнатися, які з вжиті заходи допомогли стримати поширення COVID-19 на території країни.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Наразі, в усьому світі зареєстровано 107 726 випадків зараження коронавірусом, з них 3 646 закінчилися смертю. Одужати вдалося 60 660 особам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, улюблений курорт Порошенка підкосив коронавірус з Китаю, що відбувається на Мальдівах.

Як повідомляв Знай.uа коронавірус дістався до політиків, не встояв навіть голова партії.

Знай.uа писав, підступний коронавірус почав ховатися від очей медиків, як змінилися симптоми.