На Мальдівах, куди два роки тому літав під час свого президентства Петро Порошенко з родиною, підтвердили перші два випадки зараження коронавірусом COVID-19. Про це повідомляє Raajje.

За інформацією ЗМІ, обидва інфікованих на даний момент знаходяться на карантині в Фаруколхуфуші. Також місцева влада тимчасово закрила на карантин три острови.

Порошенко на Мальдівах, кадр з відео
Порошенко на Мальдівах, кадр з відео

Всього президент України Петро Порошенко витратив на тижневий, як його назвали в Адміністрації президента, «короткий» Різдвяну відпустку на Мальдівських островах не менше 500 000 доларів. А це - більш ніж 14000000 гривень.

Державне бюро розслідувань порушило кримінальну справу проти п'ятого президента Петра Порошенка про можливу організацію незаконного переправлення осіб через кордон під час поїздки на Мальдіви в 2018 році.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Порошенко на Мальдівах, кадр з відео
Порошенко на Мальдівах, кадр з відео

Варто нагадати, що в провінції Фуцзянь на сході Китаю обрушилася готель. Під завалами будівлі знаходиться близько 70 осіб. Про це повідомляє інформаційний портал Sina. Приблизно в 19:30 за місцевим часом у місті Цюаньчжоу обрушилося шестиповерхова будівля готелю. На першому поверсі впав будови розташовані магазини і кафе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Фан-зустріч" Порошенка з поклонінням спантеличила українців - "Рівень ідіотизму вождів".

Як повідомляв Знай.uа коронавірус дістався до політиків, не встояв навіть голова партії.

Знай.uа писав, підступний коронавірус почав ховатися від очей медиків, як змінилися симптоми.