Відомий український блогер, журналіст і політичний оглядач Михайло Шнайдер звернув увагу своєї аудиторії на нещодавній успіх колишнього президента України Петра Порошенка, який зловив купу радісних оплесків і овацій в Оперному театрі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Шнайдера в мережі Facebook.

У меня всего лишь два Вопроса. Кто все эти Люди? Чему они так Радуются?

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 7 maart 2020

"У мене всього лише два питання. Хто всі ці люди? Чому вони так радіють?", - з часткою інтересу запитав Шнайдер у своїх читачів.

Популярні новини зараз
Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Варто зазначити, що в коментарях почалася палка дискусія, в хід пішли навіть образи: "У нього є стабільні симпатики, це на концерт українського гурту він прийшов"; "А люди в курсі на яку виставу купили квиток?"; "Завжди говорив: рівень ідіотизму вождів залежить від рівня фанатизму їх адептів.", "Корпоратив фабрики Рошен", "Господи, люди !!! Прокиньтеся !!! Не створюйте собі ідолів! Гидко дивитися".

скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Слуги народу таємно від Зеленського пропонують повернути Порошенко - фото.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський зустрівся з Порошенком лицем до лиця: фото вже стало мемом.

Знай.uа писав, нардеп "ЄС" накинувся в Раді на Зеленського під крики "ганьба", відео переполоху.