Українські правоохоронці затримали екс-помічника народного депутата Ігоря Павловського, який є підозрюваним у справі Катерини Гандзюк, а також через ймовірну причетність до керівництва злочинною організацією.

Про це йдеться на сайті Служби безпеки України.

Зауважимо, що ще у 2018 році активістку Гандзюк облили сірчаною кислотою біля під'їзду її будинку в Херсоні. Тоді жінка отримала хімічні опіки 30% тіла - кислота потрапила на спину, голову, руку, а також в око. А вже через деякий час жінка померла.

Підозрюваний Павловський

Наразі ж, як повідомляється, після обшуків у кримінальному провадженні за фактом нападу на співробітницю мерії Херсона Катерини Гандзюк було затримано колишнього помічника екс-нардепа від "Блоку Петра Порошенка" Миколи Паламарчука Ігоря Павловського.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Окрім цього, відзначається, що правоохоронці вже зібрали докази про те, що Павловський нібито є лідером злочинної організації, яка займається побиттям людей та підпалів автомобілів з метою залякування.

Також СБУ провела обшуки у голови Херсонської обласної Ради, колишнього голови Херсонської ОДА, його заступника та інших осіб. На даний момент 9 особам повідомлено про підозру.

Нагадаємо, що генпрокурор Руслан Рябошапка, попри те, що відмовився прямо говорити про саботаж справи Катерини Гандзюк, заявив, що попередні прокурори не хотіли розслідувати справу херсонської активістки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мама Катерини Гандзюк розповіла, якими були останні слова її доньки

Також "Знай.ua" писав, що в Україні пройшли акції до річниці смерті Катерини Гандзюк