В Рівному проходить традиційний благодійний онлайн-аукціон, на якому збирають гроші на лікування семирічної дівчинки Даринки – у неї лікарі діагностували ВІЛ-інфекцію. Допомогти дівчинці взялися багато людей, суть аукціону полягає в тому, що людям пропонують купити зустріч з різними відомими людьми міста і не тільки. Лоти бувають різними, і нещодавно стало відомо, що в Рівному можна купити "побачення" навіть колишнім президентом Петром Порошенком.

Петро Порошенко, фото: Уніан
Петро Порошенко, фото: Уніан

Стартова ціна лоту – 5 тисяч гривень. Варто відзначити, що торги за цей лот вельми активні, його виклали 6 лютого вдень, а вже 7 лютого ввечері ставки досягли 38 тисяч гривень за зустріч. Причому один з учасників аукціону торгується дуже наполегливо. Тільки от не зрозуміло, де саме відбудеться зустріч Петра Порошенка і переможця торгів – в Рівному або в Києві. До речі, експрезидент не перший з публічних політиків, хто погодився взяти участь в благодійному аукціоні. Серед лотів були міністр МВС Арсен Аваков і голова Офісу президента Андрій Богдан.

Лот 111 . Петро Порошенко Порошенко Петро Олексійович - п'ятий президент України. Зустріч відбудеться в Києві. В...

Geplaatst door Благодійне Рівне op Donderdag 6 februari 2020

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, іранський провидець пояснив різницю між Зеленським і Порошенком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Порошенко налетів на Зеленського після допиту в ДБР.

Також портал "Знай.ua" писав, що допит в ДБР закінчився для Порошенка параноєю.