Адріан Кулик – архієрей Православної церкви України, титулярний єпископ Шепетівський, настоятель парафії святого великомученика Георгія Побідоносця у Хмельницькому. Він у Facebook запропонував священникам Української православної церкви поститися у Великий піст і заодно схуднути до Великодня. Адріан вважає, що і йому самому, і його колегам пора "приборкати плотську хіть" і почати худнути. Треба сказати, що челендж духівника вже підтримали кілька єпископів і кліриків ПЦУ.

"Тільки без фанатизму, не на шкоду власному здоров'ю", - закликає єпископ Адріан Кулик тих, хто приєднався до його флеш-мобу. Зараз єпископ важить 107 кілограмів, але, коли побачив, що до його ідеї приєдналися інші священники, йому довелося попотіти. "Я розраховував скинути 7-10 кг, а у владики Варсонофія куди більші можливості", - говорить Адріан Кулик. Тепер учасники челенджу збираються придумати який-небудь заохочувальний приз для переможця.

Великопістний челендж

Єпископ Адріан Кулик запустив великопістний челендж та запропонував колегам почати худнути. Що з цього вийшло - розповідаємо у новому відео #шотам #добріновини #ПЦУ #ВеликийПіст

Geplaatst door ШоТам? op Donderdag 5 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, Епіфаній розповів про зміну церковного календаря і провокації Москви напередодні Різдва.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ПЦУ "зобов'язала" українців довічно утримувати Філарета і "подарувала" будівлі Київського патріархату.

Також портал "Знай.ua" писав, що Епіфаній розповів про конфлікт з Філаретом, Томос і діяльності РПЦ в Україні.