Відверті танці в офіційні залі засідань Херсонської ОДА на честь 8 Березня "прославили" Облдержадміністрацію на всю країну.

Скандал зчинився після того, як в мережу потрапило відео виступу ансамблю "Степ". В залі засідань Херсонської ОДА по обидві сторони від трибуни доповідача дві дівчини у відвертих костюмах станцювали щось середнє між канканом і стрип-пластикою.

Подейкували, що такий "сюрприз" для колег влаштувала керівник єдиної" в Україні Служби щастя і поліпшення якості життя" Весна Карпук. Молода чиновниця, яка очолює цей незвичайний підрозділ у Херсонській ОДА, розповіла в інтерв'ю "КП", чи була вона причетною до організації свята.

"Абсолютно ніякого відношення до цього не маю!", - заявила Весна Карпук.

Однак, чинвниця розповіла, що була в залі під час еротичного виступу, і її теж вітали зі святом 8 Березня.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Була, я ж жінка. Всіх жінок вітали".

Голова Служби щастя Весна Карпук, фото Facebook
Голова Служби щастя Весна Карпук, фото Facebook

У той же час "керівниця щастям" заявила, що не знає, хто організував таке "еротичне вітання". На її думку,подібні виступи абсолютно недоречні в стінах державної служби

За словами Карпук, в цей день мали звучати щирі вітання, які б викликали такі ж щирі емоції, а такий номер вніс свої корективи у свято.

"Щирі вітання, щирі емоції. Так все і починалося. Були привітання, були ведучі, виступав глава облдержадміністрації. Все було добре. Але номер цього колективу вніс свої корективи в свято".

Чиновниця переконана, що більшості її колег такі "танці" не сподобалися, а подібні виступи недоречні в стінах державної адміністрації:

"Це розуміють всі. Всі адекватні люди".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Харкові на засіданні обласної ради вирішили унікальним чином привітати місцевих депутаток із 8 Березня

Як повідомляв портал Знай.ua, депутатка осоромилася на всю Раду відвертим декольте

Також Знай.ua писав, прес-секретарка Мендель у "халаті" пригорнулась до Зеленського