Саме головне в цей день - мислити позитивно, не допускати нічого поганого ні у своїх діях, ні в думках, ні в бажаннях. Адже багато бажань можуть матеріалізуватися. Дуже добре на весняне рівнодення планувати своє майбутнє. Багато обряди дня пов'язані з тим, щоб записувати на папері, воно буде мати велику силу. Тому те, чого ви хочете досягти, теж краще прописати на листочку. Чим більш чітким буде ваш план, тим швидше здійсниться бажане. Можете навіть проставити дату. Такий же список можна написати про те, від чого ви хотіли б позбутися. Але його потрібно потім спалити.

Весняне рівнодення, фото: pixabay
Весняне рівнодення, фото: pixabay

Можна на День весняного рівнодення і гадати. Адже це магічний день. Зробіть пряники і покладіть в сире тісто дрібні предмети. Якщо дістали кільце - готуйтеся до весілля, монетку - буде вам багатство, бусинка говорить про швидку вагітність. Ви можете самі наділяти ці предмети глуздом.

Також в цей день особливо популярні різні медитації і духовні практики. Вважається, що енергетика дня дуже сильна і зможе наповнити силами і здоров'ям того, хто буде її черпати. Налаштуйте своє життя на правильну хвилю і це допоможе вам у найближчому майбутньому. Обов'язково викиньте весь хлам і сміття. Багато речей вам насправді не потрібні, особливо, якщо не приносять радості.

Не забудьте налагодити стосунки з людьми. Пострайтесь пробачити кривдників і самі попросіть прощення. Не допускайте нових образ.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, враховуючи швидкість поширення страшного коронавіруса по всій планеті, в Україні з'являться спеціальні тести, щоб самостійно перевіряти наявність цього захворювання. Вже навіть відома приблизна ціна.

Також Знай.ua писав, українцям розповіли, по яких предметах буде ЗНО в цьому році, в які саме дати буде проходити тестування учнів 11 класів і до якого числа можна зареєструватися.

Нагадаємо, в кінці березня буде День весняного рівнодення, який вважається дуже незвичайним і навіть магічним днем. Ми розповідали, як можна загадати бажання в цей день так, щоб воно точно збулося.