У супермаркеті "Велика кишеня" погрожують покупцям і вимагають сплатити недостачу в касі через неправильний цінник. Така інформація з'явилася у мережі. Виявляється, що подібні випадки далеко не поодинокі і правоохоронні органи неодноразово мали справу з персоналом "Великої кишені".

Повідомляється, що покупець через неуважність зважила м'ясо на вагах для овочів і приклеїла до пакета ціну за капусту. Оплатила на касі самообслуговування. Однак це помітили охоронці і почали погрожувати дівчині, вимагаючи сплатити не лише різницю за ціну, а й за ікру, яку хтось вкрав раніше.

Супермаркет "Велика кишеня", скріншот: YouTube
Супермаркет "Велика кишеня", скріншот: YouTube

В ході суперечки дівчина не хотіла погоджуватися і довелося викликати поліцію. Адміністратор магазину написала заяву, своєю чергою дівчина також — за вимагання. Після цього поліцейські її відпустили.

У поліції зазначають, що такі випадки з "Великою кишенею" трапляються часто. Співробітники магазину викликають спочатку приватну охоронну службу, потім поліцію, але за підсумком факти крадіжки не підтверджуються.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Скріншот: Телеграм / Киев Сейчас
Скріншот: Телеграм / Киев Сейчас

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, продукт невизначеного кольору і консистенції — АТБ начисто відбив апетит в українців

Як повідомляв портал "Знай.ua", у "Сільпо" вусаті таргани "паслися" на свіжій випічці — фото

Також "Знай.ua" писав, що замість паштету гидка рідина — чого ледь не наївся покупець Сільпо, фото