Лауреат загальнонаціональної програми "Людина року-2019" в номінації " Менеджер року Владислав Савченко розповів про IT-сфері в Україні. Відповідне інтерв'ю він дав у Politeka Online.

Савченко розповів, що зараз в університеті навчаються 5 років і вийти звідти люди можуть справжніми "динозаврами" і їм доведеться навчатися заново, проходити курси для підвищення своєї кваліфікації. Це пов'язано з тим, що на ринку просто не потрібен фахівець з такими знаннями.

Владислав Савченко, фото: Politeka Online
Владислав Савченко, фото: Politeka Online

Він переконаний, що навчальні програми необхідно постійно оновлювати та змінювати, тому що технології змінюються, а кожні 3 місяці виходять новий апдейти щодо технологій.

Савченко розповів, що зокрема вони створюють академію, у якої вже є дві оффлайн школи в Києві та Запоріжжі, де проходять 3-4 місячні курси для початківців, які допоможуть увійти в ринок, як кадри.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Також він розповів, що на базі академії починається формування просвітницьких хабів Міністерства цифровий трансформації, де будуть виділені спеціальні місця для людей, які хочуть повчитися цифрової грамотності.

Крім того, він розповів, як ставиться до ідеї Держави в смартфоні і зазначив, що користується додатком Дія.

"Мені здається, що це дуже круто – такий перший крок завжди дуже важко зробити. Це перенесення з матеріальних носіїв на електронні і це дуже добре", - розповів він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лауреати загальнонаціональної програми "Людина року– 2019" в номінації "Лідер страхового ринку року".

Як повідомляв Знай. ua, губернатор Синегубов підім'яв під себе всю Полтавщину, в чиїх руках опинилася область.

Також Знай. ua писав, що лауреат загальнонаціональної програми "Людина року-2019" в номінації "Лідер об'єднаної територіальної громади року".