Президенту України Володимиру Зеленському представили нову систему фіксації порушень Правил дорожнього руху.

Повідомляється, що глава нашої держави приїхав в Аналітичний центр безпеки дорожнього руху, де показали, як буде працювати система фіксації порушень. Зеленський схвалив проект, і заявив, що така система неодмінно повинна бути впроваджена по всій території України. На думку гаранта, це допоможе значно зменшити кількість жертв ДТП.

Як відомо, статистика дорожньо-транспортних пригод в нашій країні досить плачевна. Виною тому стає як халатність водіїв щодо техогляду і техобслуговування своїх транспортних засобів, так і знаходження за кермом в нетверезому вигляді.

Якщо все буде благополучно,система буде запущена в штатному режимі 1 травня. Готуйтеся отримувати "листи щастя". Розсилкою займеться "Укрпошта". Також своє порушення можна буде побачити в електронному кабінеті водія.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, прессекретарка Мендель у "халаті" пригорнулась до Зеленського, першої леді краще цього не бачити.

Як повідомляв портал "Знай.uа", спільний контроль на українсько-російському кордоні закінчився війною мемасиков, ось вам і народна творчість.